Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.03.28

MÉDA: KÖNYV(es)INTERNET

 

 

Manapság sokan szidják az Internetet.  Miért? Hiszen minden eszközt lehet "jó" és "rossz" dologra használni. Az Internet is ilyen. Ha megfelelően alkalmazzuk, ha beosztjuk az időnket, akkor nagyon hasznos segítőnk lehet. 

 

A könyvekben is találhatunk ártalmas és szép tartalmakat. Az Interneten is fellelhetünk építő és romboló gondolatokat. Tudni kell: szelektálni.  

 

Én rengeteget tanulok az Internet segítségével. Olyan ismeretekre bukkanok, amelyekre máshol nem lelnék rá. Az Internet utalásokat ad. Segít elindulni, felfedezni, hogy aztán a való Életben is megtaláljuk, amit keresünk. Nem az Internet a hibás. "Ő" egy segítő társ.   

 

Az Internet NEM idegenít el. Sőt, lehetőséget ad újabb találkozásra. S ha két Ember igazán szeretné élőben is látni egymást, úgyis megteszik az első lépést. :) 

 

Én nem gondolom rossznak, ellenkezőleg. Csodás eszköz! :) 

 

Használjuk JÓ dolgokra. Tanuljunk, épüljünk, olvassunk, ismerkedjünk, segítsünk egymásnak: ezen eszközzel. Meg kell tanulni felfedezni a benne rejlő lehetőségeket.  

 

Ugyanúgy, ahogyan a könyvekben is. A könyvek is csodás rokonok. :) Hasonszőrű Emberekkel, gondolatokkal találkozhatunk általuk. 

 

Érzékeinkre kell hagyatkozni, s tudni fogjuk: melyek a számunkra megfelelő tartalmak. Azok, amelyek segítenek fejlődésünkben, amelyek választ adnak kérdéseinkre. Szerintem, teljesen mindegy, hogy milyen eszköz hordozza azt. A lényeg, hogy TALÁLKOZZUNK velük. Hogy elsajátítsuk a NEKÜNK megfelelő  ismeretet. 

 

Én mindkettőt szeretem. :)

 

 

méda, 2015  

rápolti brigitta

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.